მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » მასალის არქივი


ჭვიშტარი

 

მასალა:

თეთრი სიმინდის ფქვილი (ძალიან დაფქვილი არა)  2 ჭიქა

თბილი რძე 1/2 ჭიქა

შაქარი 1/2 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3259 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ჩირბული

 

მასალა:

კვერცხი 4ც.

თეთრი სიმინდის ფქვილი 2 ს/კ.

კარაქი 50გრ.

ხახვი 2 თავი

natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)



ხაჭაპური შამფურზე

 

მასალა:

ცომი:

კვერცხი 1ც.

წყალი 1 ჩ/ჭ.

ძმარი 3 ს/კ.

natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)



სოკოს ხინკალი

 

მასალა:

ქამა სოკო 1კგ.

ხახვი 3–4 თავი

ქინძი 1–2 კონა

შავი პილპილი, ნიორი, ხმელი ქინძი, სოიოს სოუსი, (სვანური მარილიც შეიძლება) ეს ყველაფერი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 5902 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


საფუარიანი ცივი ცომი ხაჭაპურისათვის

 

მასალა:

კარაქი ან მარგარინი 200გრ.

რძე 1 ჩ/ჭ.

საფუარი (დროჟი) 25გრ.

ფქვილი რასაც შეიზელს.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2105 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ხევსურის ხინკალი

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი 500გრ.

კვერცხი 1ც.

ფქვილი რამდენაც შეიზელს

ძირა და მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3053 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


აჭარული კერძი - იახნი

 

მასალა:

ძროხის ხორცი 2კგ.

ხახვი  0,5კგ.

ნიგოზი  1 ჩ/ჭ.< ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2530 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ლაზური ჩირბული

 

მასალა:

კვერცხი 6ც.

კვაწარახი 1 ჩ/კ.

ნიორი 2 კბილი

წყალი 1 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3092 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


აჭარული ჩირბული

 

სახელდახელო კერძებიდან ასევე გამოსარჩევია "ჩირბულიც.” მჭადის ფქვილს და ხახვს შუშავენ კარაქში, უმატებენ წყალს, ნიორს, მარილს და კვაწარახს, შემდეგ კი სათითაოდ ახლიან კვერცხს. ზოგი მას ნიგოზს და უცხო სუნელსაც უმატებს.  ჩირბულს გარდა აჭარისა სამცხესა და ლაზეთშიც აკეთებენ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2511 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ინდაურის მწვადი

 

მასალა:

ინდაური (ფილე)  1კგ.

თეთრი, მშრალი ღვინო  100 მლ.

ქინძი და კამა 1–1 შეკვრა

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1748 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 ... 178 179 180 181 182 ... 226 227 »