მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » აფხაზური (აჩაშვ _ ყველიანი კვერი)
13:26
აფხაზური (აჩაშვ _ ყველიანი კვერი)


აფხაზური (აჩაშვ _ ყველიანი კვერი)

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 3,5 ჩ/ჭ.

რძე 1 ჩ/ჭ.

კვერცხი 1ც.

კარაქი 50გრ.

საფუარი (დროჟი) 1 ს/კ.


შიგთავსი:

ყველი 350გრ.

კარაქი 50გრ.

კვერცხი 1ც.


მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ გამდნარი კარაქი, ათქვეფილი კვერცხი, საფუარი, დავასხათ რძე და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ ასაფუებლად 2–3 საათით. როცა ამოფუვდება, ცომი თხლად გავაბრტყელოთ, ამოვჭრათ 4 სმ-იანი რგოლები, დავდოთ თითოეულზე თითო ს/კ. გულსართი და კარგად შევაწებოთ. შევწვათ მდუღარე ზეთში ან კარაქში. მივირთვათ თაფლით ან მაწვნით.


შიგთავსის მომზადება:

ყველი, კარაქი და კვერცხი კარგად ავზილოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2110 | დაამატა: natia | ტეგები: აფხაზური (აჩაშვ _ ყველიანი კვერი) | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: