რაჭული ხაჭაპური (ბაჭულები)
მასალა:
700გრ. პურის ფქვილი
400გრ. ყველი
2ც. კვერცხი
მარილი გემოვნების მიხედვით.
მომზადება:
რაჭულ ხაჭაპურს აქვს არა მრგვალი არამედ ოთხკუთხედი ფორმა. ავიღოთ
ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი, გავაბრტყელოთ ოთხკუთხედად შუაზე მოვათავსოთ
კვფერცხში არეული დაფშვნილი ყველი, გადავკეცოთ ოთხივე კუთხე გული კონვერტისებურად.
ზემოდან წაუსვათ კვერცხის გული და შევდგათ გამოსაცხობად აირღუმელზე ან კეცზე.
|