მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » რაჭული ხაჭაპური (ბაჭულები)
14:38
რაჭული ხაჭაპური (ბაჭულები)


რაჭული ხაჭაპური (ბაჭულები)

 

მასალა:

700გრ. პურის ფქვილი

400გრ. ყველი

2ც. კვერცხი

მარილი გემოვნების მიხედვით.

მომზადება:

რაჭულ ხაჭაპურს აქვს არა მრგვალი არამედ ოთხკუთხედი ფორმა. ავიღოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი, გავაბრტყელოთ ოთხკუთხედად შუაზე მოვათავსოთ კვფერცხში არეული დაფშვნილი ყველი, გადავკეცოთ ოთხივე კუთხე გული კონვერტისებურად. ზემოდან წაუსვათ კვერცხის გული და შევდგათ გამოსაცხობად აირღუმელზე ან კეცზე.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3232 | დაამატა: natia | ტეგები: რაჭული ხაჭაპური (ბაჭულები) | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: