მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » ხახვსა და არაჟანში მოთუშული თევზი
14:57
ხახვსა და არაჟანში მოთუშული თევზი


ხახვსა და არაჟანში მოთუშული თევზი

 

მასალა:

თევზის ფილე (ორაგულის ან სხვა) 500გრ.

ხახვი 250გრ.

არაჟანი (ან ნაღები, მაიონეზი) 300-400გრ.

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ საშულაო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი თევზის ფილე და შევწვათ 2–3 წუთი თითოეული მხრიდან, შემდეგ დავამატოთ არაჟანი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და ვთუშოთ 15–20 წუთის განმავლობაში. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1842 | დაამატა: natia | ტეგები: ხახვსა და არაჟანში მოთუშული თევზი | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: