მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » თევზი როზმარინით, ფოლგაში გამომცხვარი
15:18
თევზი როზმარინით, ფოლგაში გამომცხვარი


თევზი როზმარინით, ფოლგაში გამომცხვარი

 

მასალა:

თევზი (ქარიყლაპია ან კალმახი) 500-700გრ.

როზმარინი 2–3 ტოტი

ხახვი 150გრ.

ლიმონი 150გრ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად, ლიმონი დავჭრათ მრგვალად. ფოლგაზე დავაწყოთ ცოტა ხახვი და 1–2 ნაჭერი ლიმონი. ხახვზე და ლიმონზე მოვათავსოთ თევზი (გასუფთავებული და გამოშიგნული). თევზის მუცელში მოვათავსოთ როზმარინის ტოტი. თევზზე დავაწყოთ ხახვი, ლიმონი, მოვაყაროთ მარილი. პილპილი, შევახვიოთ ფოლგაში, დავდოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე 30–40 წუთის განმავლობაში. მომზადების შემდეგ დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად და სურვილისამებრ გავაფორმოთ.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1734 | დაამატა: natia | ტეგები: ფოლგაში გამომცხვარი, თევზი როზმარინით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: