მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » თევზი ნაზ სუფლეში
15:21
თევზი ნაზ სუფლეში


თევზი ნაზ სუფლეში

 

მასალა:

თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული ან სხვა) 500გრ.

კვერცხი 2ც.

რძე 250 მლ.

კეჩუპი ან ტომატპასტა 5ს/კ.

მცენარეული ზეთი

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და გავაჩეროთ 30 წუთი, შემდეგ შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავამატოთ რძე ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ კეჩუპი და კვლავ ავურიოთ. თევზის ნაჭრები მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, დავასხათ მომზადებული სოუსი, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 180*–ზე 15–20 წუთის განმავლობაში. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1387 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი ნაზ სუფლეში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: