მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » თევზი ყველის სუფლეში
15:01
თევზი ყველის სუფლეში


თევზი ყველის სუფლეში

მასალა:                                        

თევზის ფილე (ორაგულის ან სხვა) 500გრ.

კვერცხი 5ც.

ყველი 150გრ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) თევზის ამოსავლებლად

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ამოვავლოთ ორცხობილაში (სუხარში) და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან მომზადებამდე (დახლოებით 5 წუთი თითოეული მხრიდან. კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი, დავამატოთ გახეხილი ყველი და კარგად ავურიოთ. თევზი დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თავზე მოვათავსო კვერცხიან–ყველიანი მასა, შევდგათ აირღუმელში და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე 15–20 წუთის განამვლობაში. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1428 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი ყველის სუფლეში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: