ზუთხის თილიმა
მასალა:
500გრ.
დაფნის ფოთოლი 3–4ც.
ძმარი, მიხაკი, ილი, დარიჩინი, ბაჰარი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ზუთხი მოვხარშოთ, ამოვალაგოთ. ძმარი ჩავასხათ ქოთანში, შიგ ჩავყაროთ
დარიჩინი, დაფნის ფოთოლი, მიხაკი, ილი, ბაჰარი, მარილი გემოვნებით და მოვადუღოთ.
როცა გაცივდება, ზუთხი ჩავაწყოთ ქილაში და დავასხათ ეს გაცივებული ძმარი, ისე რომ
სულ დაფაროს ზუთხი.
|