თევზის მუჟუჟი
მასალა:
თევზი 1კგ.
ხახვი 2-3 თავი
ძმარი ... კითხვის გაგრძელება »
ლაზური (სუნელიანი თევზი)
კეფალი ან კალმახი
გატარებული ნიგოზი 200გრ.
ნიორი 5 კბილი
ქინძი 5 ძირი
ხახვი 1 თავი
... კითხვის გაგრძელება »
გურული (თევზის საცივი)
ნიგოზი 1,5 ჭიქა
ძმარი 0,5 ჩ/ჭ.
ხახვი 4–5 თავი
ფარშირებული ფარგა ნიგვზით და ბროწეულით
თევზი (ფარგა) 1 კგ.
ნიგოზი 100გრ.
ბროწეული 1-2 ც.
კალმახი ბროწეულის სოუსით
კალმახი 1 კგ.
კარაქი 100გრ.
ნიორი 2-3 კბილი
კალმახი ქართულად
კალმახი 1ც.
ბროწეული 1ც.
მშრალი თეთრი ღვინო 1 ჭიქა
ქლიავი ... კითხვის გაგრძელება »
ვირთევზას ფილე ღვინის სოუსით
ვირთევზას ფილე 600გრ.
წითელი ღვინო 300 მლ.
ნიგოზი 100გრ
ცოცხალი
კალმახი 300გრ.
ტყემლის საწებელი 1/2 ჭიქა
ვაშლის ძმარი < ... კითხვის გაგრძელება »
კალმახი (ცოცხალი) 1 კგ.
ფოთლები კაკლის ან შავი მოცხარის 10-12ც.
პურის ფქვილი ... კითხვის გაგრძელება »
ორაგულის ჩახოხბილი
ორაგულის ფილე 600 გრ.
პომიდორი 300 გრ.
ხახვი 3 თავი
ტომატ პასტა3 ს/კ კოვზი