მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » თევზის კერძები


თევზის მუჟუჟი

 

მასალა:

თევზი  1კგ.

ხახვი  2-3 თავი

ძმარი  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2363 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ლაზური (სუნელიანი თევზი)

 

მასალა:

კეფალი ან კალმახი

გატარებული ნიგოზი 200გრ.

ნიორი 5 კბილი

ქინძი 5 ძირი

ხახვი 1 თავი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2306 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


გურული (თევზის საცივი)

 

მასალა:

თევზი 1კგ.

ნიგოზი 1,5 ჭიქა

ძმარი 0,5 ჩ/ჭ.

ხახვი 4–5 თავი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2570 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ფარშირებული ფარგა ნიგვზით და ბროწეულით

 

მასალა:

თევზი (ფარგა)   1 კგ.

ნიგოზი  100გრ.

ბროწეული 1-2 ც.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1719 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


კალმახი ბროწეულის სოუსით

 

მასალა:

კალმახი 1 კგ.

კარაქი 100გრ.

ნიორი  2-3 კბილი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2134 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


კალმახი ქართულად

 

მასალა:

კალმახი 1ც.

ბროწეული 1ც.

მშრალი თეთრი ღვინო 1 ჭიქა

ქლიავი  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2014 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ვირთევზას ფილე ღვინის სოუსით

 

მასალა:

ვირთევზას ფილე 600გრ.

წითელი ღვინო 300 მლ.

ნიგოზი 100გრ

ნიორი 2-3 კბილი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1350 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ცოცხალი

 

მასალა:

კალმახი  300გრ.

ტყემლის საწებელი  1/2 ჭიქა

ვაშლის ძმარი  < ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1450 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ცოცხალი

 

მასალა:

კალმახი (ცოცხალი)  1 კგ.

ფოთლები კაკლის ან შავი მოცხარის  10-12ც.

პურის ფქვილი ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1374 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ორაგულის ჩახოხბილი

 

მასალა:

ორაგულის ფილე 600 გრ.

პომიდორი 300 გრ.

ხახვი 3 თავი

ტომატ პასტა3 ს/კ კოვზი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2656 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 3 4 »