მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » თევზის კერძები


თევზის მწვადი

 

მასალა:

ზუთხი  1 კგ.

ხახვი  3-4 თავი

ლიმონი  ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3515 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ლოქო ქინძმარში

 

მასალა:

ლოქო 1.2 კგ. (ან 1 კგ. ფილე)

ქინძი 1 დიდი კონა

ტყემალი ტყლაპი 10x10 სმ.

დაფნის ფოთოლი 2–3ც.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 6419 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


შემწვარი ქაფშია მზის ფორმის

 

მასალა:

ახალი ქაფშია (ხამსა) 1 კგ.

სიმინდის ფქვილი 1 ჭიქა

რაფინირებული მზესუმზირის ზეთი 1/2 ჭიქა

ლიმონი 1ც. გასაფორმებლად

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3496 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


კალმახი კეცზე

 

მასალა:

კალმახი საშუალო ზომის 4ც.

გასუფთავებული ნიგოზი  100გრ.

ქინძი 1 კონა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1923 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ცოცხალი თევზი

 

მასალა:

კალმახი 4ც.

მარილი გემოვნებით

ლიმონი გასაფორმებლად.

მომზადება:

natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


« 1 2 3 4