მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ქიშმიშიანი რულეტი
22:28
ქიშმიშიანი რულეტი


ქიშმიშიანი რულეტი

 

ცომი:

პურის ფქვილი  4 ჭიქა

არაჟანი  1 ჭიქა

მაწონი 1 ჭიქა

კვერცხი  2ც.

სოდა  1 ჩ/კ.

ღვინის ძმარი   1/2 ჩ/კ.

მარილი დანის წვერით

 

შიგთავსი:

ქიშმიში 1 ჭიქა

ნიგოზი  1 ჭიქა

შაქარი  1–1/2 ჭიქა

მიხაკი  1/2 ჩ/კ.

დარიჩინი  1 ჩ/კ.

გახეხილი ცედრა 1 ლიმონის.

 

მომზადება:

არაჟანში ავურიოთ მაწონი, კვერცხი, სოდა, მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. შიგთავსისთვის გავატაროთ ნიგოზი, დავუმატოთ ქიშმიში, შაქარი, მიხაკი, დარიჩინი, ლიმონის ცედრა და კარგად ავურიოთ. ცომი გავაბრტყელოთ, დავდოთ შიგთავსი შიგნით და გადავახვიოთ რულეტივით. დავჭრათ რულეტი 25 ნაჭრად და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე. გამოვაცხოთ 20–30 წუთი  200°С–ტემპერატურაზე.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1467 | დაამატა: natia | ტეგები: ქიშმიშიანი რულეტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: