ყაბაყის პეროგი
მასალა:
კვერცხი 2ც.
მარილი 1/4 ჩ/კ.
შაქარი 300გრ.
ყაბაყი 300გრ.
თაფლიანი პონჩიკი ბათუმურად
კვერცხი 4ც.
პურის ფქვილი 3 ჭიქა
სოდა 1 ჩ/კ.
კეფირი (შეიძლება იოგურტიც) 1 ჭიქა
სულგუნი ლავაშში
სულგუნი 400გრ.
ქართული ლავაშის ფირფიტა 5ც.
მომზადება:
ლავაშის ფირფიტებზე მოვათავსოთ მსხვილად დაჭრილი სულგუნი, გადავახვიოთ რულე ... კითხვის გაგრძელება »
ნადუღის და პიტნის ხინკალი
სულგუნი 160გრ.
ნადუღი 100გრ.
პიტნა 20გრ.
natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)
ხორცის და ყველის ხინკალი
პურის ფქვილი 1კგ.
საქონლის ხორცი 500გრ.
ხახვი 5 თავი
კვერი
კვერცხი 1ც.
სულგუნი 1კგ.
მარილი გემოვნებით.
... კითხვის გაგრძელება »
სიმინდის ქაში ქართულად
თეთრი სიმინდის ღერღილი 800გრ.
ყვითელი სიმინდის ფქვილი (შეიძლება თეთრიც) 50გრ.
სულგუნი 200გრ.
ნიგვზიანი რულეტები
კარაქი 250გრ.
არაჟანი 250გრ.
პურის ფქვილი 2-3 ჭიქა
natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)
ღვეზელი ტარხუნით
ცომი:
არაჟანი 500 მლ.
კარაქი ან მარგარინი 50გრ.
აჭარული (ბაქლავა)
ფქვილი 1კგ.
კარაქი 100გრ.