მწვადი წითელ ღვინოში
მასალა:
ძროხის ხორცი 1 კგ.
ხახვი 5ც.
წითელი, მშრალი ღვინო 1 ჭიქა
ნიორი 2 კბილი
შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ძროხის ხორცი გავრეცხოთ გამდინარე, ცივ წყალში, დავჭრათ მცირე ზომის
ნაჭრებად და მოვათავსოთ ჭურჭელში. დავამატოთ მარილი, პილპილი, რგოლებად დაჭრილი
ხახვი, დანაყილი ნიორი და მშრალი, წითელი ღვინო. გავაჩეროთ 3 – 5 საათი.
მომზადებული ხორცი ავაგოთ შამფურებზე და შევწვათ.
|