ღორის ჩალაღაჯი ყველით
მასალა:
ღორის ხორცი 500გრ.
ხახვი 2–3 თავი
ყველი 500გრ.
კვერცხი 1ც.
ოხრახუში, პილპილი და მარილი გემოვნებით.
ღორის ქონი შესაწვავად.
მომზადება:
ღორის ხორცი (სასურველია ჩალაღაჯი), დავჭრათ წვრილად და შევწვათ
ტაფაზე. ცალკე მოვთუშოდ ღორის ქონში ხახვი, კარგად რომ მოითუშება, დავამატოთ გახეხილი
ყველი, კვერცხის გული და ავურიოთ, ამ არეულ მასაში ჩავყაროთ შემწვარი ხორცი,
მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, პილპილი, მარილი და კარგად ავურიოთ. უხდება საფერავის ღვინო.
|