მწვადის ჩახოხბილი
მასალა:
ხორცი 1 200გრ.
ერბო 1 ს/კ.
ხახვი 300გრ.
ძმარი 1 ჩ/ჭ.
პომიდორი 1კგ.
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ყოველგვარი მწვადისაგან შეიძლება მომზადდეს ჩახოხბილი. ამისათვის
საჭიროა მწვადის შეწვის შემდეგ მოვხრაკოთ ალყად დაჭრილი ხახვი 1 სუფრის კოვზ
ერბოში, ზედ დავასხათ 1 კილოგრამი კანგაცლილი დაჭრილი პომიდორი თავისივე სითხით,
როდესაც წამოდუღდება, შიგ ჩავაწყოდ გამზადებული მწვადის ნაჭრები და მზად არის.
|