მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » მწვადის ჩახოხბილი
23:52
მწვადის ჩახოხბილი


მწვადის ჩახოხბილი

 

მასალა:

ხორცი  1 200გრ.

ერბო  1 ს/კ.

ხახვი  300გრ.

ძმარი  1 ჩ/ჭ.

პომიდორი  1კგ.

მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

ყოველგვარი მწვადისაგან შეიძლება მომზადდეს ჩახოხბილი. ამისათვის საჭიროა მწვადის შეწვის შემდეგ მოვხრაკოთ ალყად დაჭრილი ხახვი 1 სუფრის კოვზ ერბოში, ზედ დავასხათ 1 კილოგრამი კანგაცლილი დაჭრილი პომიდორი თავისივე სითხით, როდესაც წამოდუღდება, შიგ ჩავაწყოდ გამზადებული მწვადის ნაჭრები და მზად არის.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1819 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვადის ჩახოხბილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: