მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 16
სტუმარი: 16
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კალმახი ბროწეულის სოუსით
15:38
კალმახი ბროწეულის სოუსით


კალმახი ბროწეულის სოუსით

 

მასალა:

კალმახი 1 კგ.

კარაქი 100გრ.

ნიორი  2-3 კბილი

კვერცხი 2ც.

ლიმონი 1ც.

ბროწეულის წვენი  1 ჭიქა

ქინძი, ოხრახუში, ტარხუნა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გამოვშიგნოთ (ისე რომ მუცელი არ გავჭრათ) ხვრელიდან რომელიც წარმოიქმნება ლაყუჩების გამოცლის შემდეგ, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. კვერცხი მოვხარშოთ და დავჭრათ კუბიკებად დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ლიმონი და ტარხუა, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. თევზის მუცელი ამოვავსოთ მომზადებული შიგთავსით და შევწვათ კარაქში ოქროსფერი ფერის მიღებამდე, შემდეგ შევდოთ აირღუმელში მომზადებამდე. ბროწეულის წვენში დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი და ავურიოთ, სოუსი ჩავასხათ სასურველ ჭურჭელში და მივიტანოთ თევზთან ერთად. (თევზი შეგვიძლია გავაფორმოთ, მწვანილით, შემწვარი პომიდვრით და ბადრიჯნით).

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2149 | დაამატა: natia | ტეგები: კალმახი ბროწეულის სოუსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: