მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ლაზური (სუნელიანი თევზი)
15:47
ლაზური (სუნელიანი თევზი)


ლაზური (სუნელიანი თევზი)

 

მასალა:

კეფალი ან კალმახი

გატარებული ნიგოზი 200გრ.

ნიორი 5 კბილი

ქინძი 5 ძირი

ხახვი 1 თავი

1ც. ლიმონის წვენი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

ფქვილი ამოსავლებად.

მომზადება:

კეფალი ან კალმახი მუცელზე გაუჭრელად გამოვწელოთ, გავასუფთაოთ, გამოვტენოთ სუნელით - დანაყილი ნიგვზის, ნივრის, წვრილად დაჭრილი ქინძის, მოთუშული ხახვის, მარილის, წიწაკის, ლიმონის წვენის ნარევით, ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ მდუღარე ზეთში ან კეცზე - კაკლის ფოთოლში გახვეული.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2263 | დაამატა: natia | ტეგები: ლაზური (სუნელიანი თევზი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: