მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ჭინჭრის ხინკალი
13:32
ჭინჭრის ხინკალი


ჭინჭრის ხინკალი

 

მასალა:

500გრ. ჭინჭარი

4 ძირი ნედლი ხახვი

1 კონა ქინძი,

2 ძირი ცერეცო ან კამა

მარილი, წიწაკა _ გემოვნებით

1 ჩ/ჭ გატარებული ნიგოზი ან თხილი

2 კბილი ნიორი.

მომზადება:

ჭინჭარი მოხარშეთ, გაწურეთ, შეაზილეთ დაჭრილი ქამა და ქინძი, დანაყილი ნიორი, ნიგოზი, მოშუშული ხახვი. მოზილეთ მაგარი ცომი, გააბრტყელეთ, ამოჭერით, დადეთ თითოეულზე ჭინჭარი და ხინკლისებურად მოახვიათ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1608 | დაამატა: natia | ტეგები: ჭინჭრის ხინკალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: