მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » პიცა
16:16
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 9 ს/კ.

არაჟანი 4 ს/კ.

მაიონეზი 4 ს/კ.

კვერცხი 2ც.

სოდა 1/2 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ყველი 100გრ.

კეჩუპი 50გრ.

მაიონეზი 50გრ.

ძეხვი 100გრ.

პომიდორი 1ც.

ხახვი 1 თავი.

 

მომზადება:

მაიონეზს დავამატოთ არაჟანი, კვერცხი, სოდა, ფქვილი და მოვამზადოთ ცომი (ცომს უნდა ჰქონდეს თხევადი არაჟნის კონსისტენცია). ყველი გავხეხოთ, პომიდორი და ძეხვი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად. მომზადებული ცომი დავასხათ ცხიმწასმულ ტაფაზე, ცომს მოვასხათ კეჩუპი, დავაწყოთ პომიდორი, ძეხვი, ხახვი, მოვასხათ მაიონეზი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და შევწვათ ტაფაზე ნელ ცეცხლზე თავდახურული.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1491 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: