მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 28 » პიცა
16:50
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

საფუარი (დროჟი) 25გრ.

კარაქი 50გრ.

შაქარი 2 ჩ/კ.

კვერცხი 2ც.

რძე 0,5 ჭიქა.

 

შიგთავსი:

მოხარშული საქონლის ხორცი (მჭლე) 500გრ.

დამარინადებული კიტრი 4ც.

ბულგარული წიწაკა 1ც.

კვერცხი 1ც.

ღვინის ძმარი 0,5 ს/კ.

მაიონეზი 4 ს/კ.

რეჰანი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ფქვის დავამატოთ საფუარი, შაქარი, დარბილებული კარაქი, კვერცხი, რძე და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრყელოთ თხლად და მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე. მოხარშული ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებათ და მოვათავსოთ ცომზე. კიტრი დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, დაჭრილი პომიდორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მოვასხათ ძმარი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა მოვათავსოთ ხორცზე, წავუსვათ მაიონეზი და მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი. გამოვაცხოთ გაცხელებულ აირღუმელში 20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1387 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: