ქათამი მარინადში
მასალა:
ქათმის ხორცი 500გრ.
მაიონეზი 3 ს/კ.
თაფლი 1 ს/კ.
ქათმის ღვიძლი უნგრულად
ქათმის ღვიძლი 500გრ.
კარაქი 50გრ.
ზეთი 4 ს/კ.
ბულგარული წიწაკა ... კითხვის გაგრძელება »
ქათმის რულეტები
ქათმის ფილე 6ც.
ნიგოზი 150გრ.
გარგრის ჩირი 150გრ.
ვაშლი, ტყემალი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
შემწვარი ქათამი ლუდით
ქათმის ბარკალი 4ც.
ლუდი 50მლ.
კვერცხი 1ც.
... კითხვის გაგრძელება »
ქათმის ფილე ბადრიჯნით
ბადრიჯანი 800–900გრ.
ქათმის ფილე 500გრ.
არაჟანი 300გრ.
ქათამის ბარკლები თაფლის მარინადში
მასლა:
ქათმის ბარკალი 5ც.
მარინადი:
ქათამი სოუსში
ქათმის ფილე 700გრ.
ხახვი 1 თავი
მდოგვი 1 ჩ/კ.
ტომატ–პასტა 1 ს/კ.
natia | თარიღი: 16.11.2011 | კომენტარი (0)
ქათამი მდოგვის და არაჟნის მარინადით
ქათამი 1ც.
მდოგვი 2 ჩ/კ.
ქათმის ფრთები ქლიავის სოუსში
ქათმის ფრთები 10ც.
ქლიავი 10–20ც.
შაქარი 1/3 ჭიქა
ძმარი 1–2 ს/კ.
ქათმის ფრთები ჭარხლით
ქათმის ფრთა 10ც.
ჭარხალი 1ც.
მაიონეზი 3–4 ს/კ.
ნიორი, დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.