მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » შემწვარი ქათამი ლუდით
19:19
შემწვარი ქათამი ლუდით


შემწვარი ქათამი ლუდით

 

მასალა:

ქათმის ბარკალი 4ც.

ლუდი 50მლ.

კვერცხი 1ც.

პურის ფქვილი 3 ს/კ.

წითელი ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ პივასთან ერთად, დავამატოთ მარილი, წიწაკა, პურის ფქვილი და კარგად ავურიოთ. ქათმის ბარკლები გავრეცხოთ, გავაშროთ, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ კვერცხიან მასაში და შევწვათ დიდი რაოდენობის ზეთში ტფაზე ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2043 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი პივით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: