შემწვარი ქათამი ლუდით
მასალა:
ქათმის ბარკალი 4ც.
ლუდი 50მლ.
კვერცხი 1ც.
პურის ფქვილი 3 ს/კ.
წითელი ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად.
მომზადება:
კვერცხი ავთქვიფოთ პივასთან ერთად,
დავამატოთ მარილი, წიწაკა, პურის ფქვილი და კარგად ავურიოთ. ქათმის ბარკლები
გავრეცხოთ, გავაშროთ, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ კვერცხიან მასაში და შევწვათ
დიდი რაოდენობის ზეთში ტფაზე ორივე მხრიდან.
|