ქათამი მარინადში
მასალა:
ქათმის ხორცი 500გრ.
მაიონეზი 3 ს/კ.
თაფლი 1 ს/კ.
აჯიკა 1 ს/კ. (შეგვიძია გამოვიყენოთ კეჩუპი
ნიორით)
ლიმონის წვენი 2–3 ს/კ.
წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ქათამის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. მაიონეზს დავამატოთ
თაფლი, აჯიკა, ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ.
მომზადებული მარინადი წავუსვათ ქათმის ხორცის ნაჭრებს და შევწვათ აირღუმელში. გარნირად
შეგვიძლია გამოვიყენოთ მოხარშული კარტოფილი.
|