მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ქათმის ღვიძლი უნგრულად
19:23
ქათმის ღვიძლი უნგრულად


ქათმის ღვიძლი უნგრულად

 

მასალა:

ქათმის ღვიძლი 500გრ.

კარაქი 50გრ.

ზეთი 4 ს/კ.

ბულგარული წიწაკა 3ც.

ხახვი 1 თავი

პურის ფქვილი1 ჩ/კ.

ცხარე წიაწაკა (წითელი) 1ც.

დაჭრილი ოხრახუში 4 ს/კ.

წყალი 1/2 ჭიქა

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბულგარული და ცხარე წიწაკა, დავჭრათ სიგრძეზე, ხახვი დავჭრათ წვრილად, ორივე მოვთშუოთ 25გრ. კარაქში და ზეთში. დარჩენილ კარაქში შევწვათ ქათმის ღვიძლი, დავამატოთ მოთუშული ბოსტნეული, მოვყაროთ ფქვილი, წიწაკა, მარილი და ვთუშოთ 2 წუთი, შემდეგ დავასხათ წყალი და ვთუშოთ კიდევ 3 წუთი. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ დაჭრილი ოხრახუშით.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2155 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ღვიძლი უნგრულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: