მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ქათმის ფილე ბადრიჯნით
19:17
ქათმის ფილე ბადრიჯნით


ქათმის ფილე ბადრიჯნით

 

მასალა:

ბადრიჯანი 800–900გრ.

ქათმის ფილე 500გრ.

არაჟანი 300გრ.

კარაქი 150გრ.

ყველი 100გრ.

ხახვი 3 თავი

ოხრახუში 3 ძირი

კამა 3 ძირი

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 30 წუთი, შემდეგ გავრეცხოთ და გავაშროთ. ბადრიჯანი და წვრილად დაჭრილი ხახვი შევწვათ კარაქის ნახევარში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები. ქათმის ფილე დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი და შევწვათ დარჩენილ კარაქში. შემწვარი ბადრიჯანი და ქათმის ფილე ფენებად მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაში, თითოეულ ფენას მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და მოვასხათ არჟანი, ბოლო ფენას მოვაყაროთ ყველი და შევწვათ აირღუმელში.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 4334 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ფილე ბადრიჯნით | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: