დამარინადებული ხამსა
მასალა:
თევზი (ახალი ხამსა) 500გრ.
ლიმონი 1ც.
ნიორი 5–6 კბილი
ქათამი ქოქოსის ფანტელებით
ქათამი 1,5კგ.
მარილი 1 ჩ/კ.
ყვითელი ყვავილი 3 ჩ/კ.
პურის ფქვილი 1 ს/კ.
... კითხვის გაგრძელება »
თევზის გულიაში
თევზი 500გრ.
1ც. ლიმონის წვენი
ხახვი 1 თავი
ნიორი 3–4 კბილი
natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)
თეთრ ღვინოში მოხარშული სვია
თევზი (სვია) 1კგ.
თეთრი მშრალი ღვინო 400მლ.
კარაქი 50გრ.
1/2 ლიმონი
თევზი სოუსში
თევზის ფილე 10–12 ნაჭერი
სტაფილო 4–5ც.
ხახვი 1–2 თავი
ხმელი რეჰანი და მარილი გემოვნებით.
ფარშირებული ქარიყლაპია
თევზი (ქარიყლაპია) 1,2–1,5კგ.
ხახვი 2 თავი
სტაფილო 2–3ც.
ბულგარული წიწაკა 2–3ც.
ხამსას რულეტები
თევზი (ხამსა) 200–300გრ.
ზეთისხილი 300გრ.
ბულგარული წითელი წიწაკა 1ც.
ზეთი, ძმარი და მარილი გემოვნებით.
უხა
თევზი (სკუმბრია) 500გრ.
წყალი 3ლ.
სტაფილო 3ც.
კარტოფილი 5–6ც.
დამარინადებული სკუმბრია
თევზი (სკუმბრია) 1კგ.
მარინადი:
წყალი 1ლ.
თევზი (ორაგული) 500გრ.
კარტოფილი 5ც.
თევზი (სკუმბრია) 3კგ.
მოხარშული მოივა
თევზი (მოივა) 500გრ.
ხახვი 3–4 თავი
ზეთი 3–4 ს/კ.
შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.
შემწვარი კამბალა
თევზი (კამბალა) 1კგ.
ხახვი 2–3 თავი
შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად
სამეფო კრევეტები
კრევეტები 1კგ.
ყველი 200გრ.
ნიორი 5 კბილი
თევზი მაიონეზით
თევზი (მოივა) 1კგ.
მაიონეზი 1–2ც.
ხახვი 4–5 თავი
წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
ხორცის რულეტები
ლორი ნაჭერი 15ც. (თხლად დაჭრილი)
ხორცის ფარში 500გრ.
კვერცი 1ც.
კითხვის გაგრძელება »