მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24


დამარინადებული ხამსა

 

მასალა:

თევზი (ახალი ხამსა) 500გრ.

ლიმონი 1ც.

ნიორი 5–6 კბილი

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 6279 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


ქათამი ქოქოსის ფანტელებით

 

მასალა:

ქათამი 1,5კგ.

მარილი 1 ჩ/კ.

ყვითელი ყვავილი 3 ჩ/კ.

პურის ფქვილი 1 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1728 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


თევზის გულიაში

 

მასალა:

თევზი 500გრ.

1ც. ლიმონის წვენი

ხახვი 1 თავი

ნიორი 3–4 კბილი

natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)



თეთრ ღვინოში მოხარშული სვია

 

მასალა:

თევზი (სვია) 1კგ.

თეთრი მშრალი ღვინო 400მლ.

კარაქი 50გრ.

1/2 ლიმონი

natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)



თევზი სოუსში

 

მასალა:

თევზის ფილე 10–12 ნაჭერი

სტაფილო 4–5ც.

ხახვი 1–2 თავი

ხმელი რეჰანი და მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3401 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


ფარშირებული ქარიყლაპია

 

მასალა:

თევზი (ქარიყლაპია) 1,2–1,5კგ.

ხახვი 2 თავი

სტაფილო 2–3ც.

ბულგარული წიწაკა 2–3ც.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1916 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


ხამსას რულეტები

 

მასალა:

თევზი (ხამსა) 200–300გრ.

ზეთისხილი 300გრ.

ბულგარული წითელი წიწაკა 1ც.

ზეთი, ძმარი და მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1868 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


უხა

 

მასალა:

თევზი (სკუმბრია) 500გრ.

წყალი 3ლ.

სტაფილო 3ც.

კარტოფილი 5–6ც.

natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)



დამარინადებული სკუმბრია

 

მასალა:

თევზი (სკუმბრია) 1კგ.

 

მარინადი:

წყალი 1ლ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3184 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


უხა

 

მასალა:

თევზი (ორაგული) 500გრ.

კარტოფილი 5ც.

ხახვი 1–2 თავი

natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)



დამარინადებული სკუმბრია

 

მასალა:

თევზი (სკუმბრია) 3კგ.

 

მარინადი:

წყალი 1ლ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 4423 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (1)


მოხარშული მოივა

 

მასალა:

თევზი (მოივა) 500გრ.

ხახვი 3–4 თავი

ზეთი 3–4 ს/კ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 4782 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


შემწვარი კამბალა

 

მასალა:

თევზი (კამბალა) 1კგ.

ხახვი 2–3 თავი

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2667 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


სამეფო კრევეტები

 

მასალა:

კრევეტები 1კგ.

კარაქი 50გრ.

ყველი 200გრ.

ნიორი 5 კბილი

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2497 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)


თევზი მაიონეზით

 

მასალა:

თევზი (მოივა) 1კგ.

მაიონეზი 1–2ც.

ხახვი 4–5 თავი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)



ხორცის რულეტები

 

მასალა:

ლორი ნაჭერი 15ც. (თხლად დაჭრილი)

ხორცის ფარში 500გრ.

კვერცი 1ც.

ხახვი 1 თავი

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1889 | დაამატა: natia | თარიღი: 24.11.2011 | კომენტარი (0)