მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » თევზის გულიაში
18:38
თევზის გულიაში


თევზის გულიაში

 

მასალა:

თევზი 500გრ.

1ც. ლიმონის წვენი

ხახვი 1 თავი

ნიორი 3–4 კბილი

ოხრახუში 1 კონა

კამა 1 კონა

ტომატ–პასტა 2–3 ს/კ.

ლიმონი 2–3 ნაჭერი

წყალი 2–3 ჭიქა

დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვასხათ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და გავაჩეროთ 15–20 წუთი დასამარინადებლად. ხახვი, ნიორი და მწვანილები დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ ლიმონის ნაჭრები და ვთუშოთ ზეთში ტაფაზე დაახლოებით 3–4 წუთი, შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა, ავურიოთ, დავასხათ წყალი, ვთუშოთ 5 წუთი, შემდეგ ჩავაწყოთ თევზის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ ნელ ცეცხლზე 20–30 წუთის განმავლობაში. გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3822 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზის გულიაში | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: