მოხარშული მოივა
მასალა:
თევზი (მოივა) 500გრ.
ხახვი 3–4 თავი
ზეთი 3–4 ს/კ.
შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
თევზები გავასუფთავოდ (თავიც მოვაჭრათ), გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი
და შავი პილპილი. ტაფაზე დავასახთ ზეთი, დავაწყოთ თევზები, დავასხათ წყალი, ისე
რომ თევზებს არ ფარავდეს, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი, მარილი, დავაფაროთ
თავსახური და მოვხარშოთ. სუფრაზე შეგვიძლია გავიტანოთ მოხარშულ კარტოფილთან ერთად.
|