მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » მოხარშული მოივა
18:13
მოხარშული მოივა


მოხარშული მოივა

 

მასალა:

თევზი (მოივა) 500გრ.

ხახვი 3–4 თავი

ზეთი 3–4 ს/კ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზები გავასუფთავოდ (თავიც მოვაჭრათ), გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი და შავი პილპილი. ტაფაზე დავასახთ ზეთი, დავაწყოთ თევზები, დავასხათ წყალი, ისე რომ თევზებს არ ფარავდეს, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი, მარილი, დავაფაროთ თავსახური და მოვხარშოთ. სუფრაზე შეგვიძლია გავიტანოთ მოხარშულ კარტოფილთან ერთად.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 5064 | დაამატა: natia | ტეგები: მოხარშული მოივა | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: