მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » თევზი მაიონეზით
18:00
თევზი მაიონეზით


თევზი მაიონეზით

 

მასალა:

თევზი (მოივა) 1კგ.

მაიონეზი 1–2ც.

ხახვი 4–5 თავი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოთ (თავიც მოვაცალოთ), გავრეცხოთ, მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე, მოვაყაროთ ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ხახვი, მარილი, წიწაკა, მოვასხათ მაიონეზი და შევწვათ აირღუმელში, მომზადებამდე 5 წუთით ადრე გამოვიღოთ აირღუმელიდან მოვაყაროთ ხახვი და კვლავ შევდგათ აირღუმელში.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2396 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი მაიონეზით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: