მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » დამარინადებული ხამსა
18:43
დამარინადებული ხამსა


დამარინადებული ხამსა

 

მასალა:

თევზი (ახალი ხამსა) 500გრ.

ლიმონი 1ც.

ნიორი 5–6 კბილი

ხმელი ქინძის მარცვლები 1 ჩ/კ.

ძმარი 2 ს/კ.

ოხრახუში, კამა, ზეთი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზები გავასუფთავოდ (თავიც მოვაცალოთ), გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ღრმა ჯამში, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, მოვასხათ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ხმელი ქინძის მარცვლები, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა, დავასხათ ძმარი, ზეთი, დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ 2 დღე.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 6276 | დაამატა: natia | ტეგები: დამარინადებული ხამსა | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: