მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » თევზი სოუსში
18:34
თევზი სოუსში


თევზი სოუსში

 

მასალა:

თევზის ფილე 10–12 ნაჭერი

სტაფილო 4–5ც.

ხახვი 1–2 თავი

ხმელი რეჰანი და მარილი გემოვნებით.

 

სოუსი:

ნაღები 0,5 ჭიქა

მაიონეზი 1–2 ს/კ.

გატარებული ნუში და მიწისთხილი 1 ს/კ.

თეთრი პილპილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

სტაფილო დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, დავამატოთ ხმელი რეჰანი, ავურიოთ და ვთუშოთ თავდახურულ მდგომარეობაში სანამ სტაფილო არ დარბილდება. შემდეგ დავამატოთ ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ხახვი, ვთუშოთ 3–4 წუთი, შემდეგ მოთუშულ ბოსტნეულში ჩავაწყოთ თევზის ფილის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ დაახლოებით 15–20 წუთი. როცა თევზი მოიხარშება, დავასხათ მომზადებული სოუსი, დავაფაროთ თავსახური და ვთუშოთ რამოდენიმე წუთი.

 

სოუსის მომზადება:

მაიონეზს დავამატოთ ნაღები, თეთრი პილპილი, გატარებული ნუში და მიწისთხილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3451 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი სოუსში | რეიტინგი: 3.8/4
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: