ნედლი და ხმელი წითელი წიწაკის აჯიკა
მასალა:
წითელი ცხარე წიწაკა (ნედლი) 4კგ.
წითელი ცხარე წიწაკა (ხმელი) 1კგ.
ნიორი 1კგ.
ხმელი ქინძი (დაფქვილი) 500გრ.
მწვანე წიწაკის აჯიკა
მწვანე ცხარე წიწაკა (ნედლი)5კგ.
უცხო სუნელი 200გრ.
კითხვის გაგრძელება »
ხალვა აფხაზურად
პურის ფქვილი 2,5 ჭიქა
კარაქი ან ერბო 150–200გრ.
შაქარი ან თაფლი 100გრ.
წყალი 1,5–2 ჭიქა
... კითხვის გაგრძელება »
ახცადზუა (აფხაზური)
თაფლი 150–200გრ.
წყალი 1ლ.
ლიმონი გემოვნებით.
მომზადება:
აჯიკა
წითელი ცხარე წიწაკა (ხმელი) 500გრ.
ნიორი 200გრ.
ხმელი ქინძი (დაფქვილი) 100გრ.
უცხო სუნელი 50გრ.
ვაშლის და მანდარინის კომპოტი
ვაშლი 250გრ.
მანდარინი 4ც.
შაქარი 150გრ.
ახუშარტვა–ერბო (აფხაზური)
პურის ფქვილი 1 ჩ/კ.
ნაღები 1–2ლ.
წყალი 1 ჭიქა