მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1354
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 06


ნედლი და ხმელი წითელი წიწაკის აჯიკა 

 

მასალა:

წითელი ცხარე წიწაკა (ნედლი) 4კგ.

წითელი ცხარე წიწაკა (ხმელი) 1კგ.

ნიორი 1კგ.

ხმელი ქინძი (დაფქვილი) 500გრ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 3315 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (0)


მწვანე წიწაკის აჯიკა

 

მასალა:

მწვანე ცხარე წიწაკა (ნედლი)5კგ.

ნიორი 1კგ.

ხმელი ქინძი (დაფქვილი) 500გრ.

უცხო სუნელი 200გრ.

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 3048 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (1)


ხალვა აფხაზურად

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2,5 ჭიქა

კარაქი ან ერბო 150–200გრ.

შაქარი ან თაფლი 100გრ.

წყალი 1,5–2 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1835 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (0)


ახცადზუა (აფხაზური)

 

მასალა:

თაფლი 150–200გრ.

წყალი 1ლ.

ლიმონი გემოვნებით.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2858 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (1)


აჯიკა

 

მასალა:

წითელი ცხარე წიწაკა (ხმელი) 500გრ.

ნიორი 200გრ.

ხმელი ქინძი (დაფქვილი) 100გრ.

უცხო სუნელი 50გრ.

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 3019 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (0)


ვაშლის და მანდარინის კომპოტი

 

მასალა:

ვაშლი 250გრ.

მანდარინი 4ც.

შაქარი 150გრ.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 1915 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (0)


ახუშარტვა–ერბო (აფხაზური)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჩ/კ.

ნაღები 1–2ლ.

წყალი 1 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1744 | დაამატა: natia | თარიღი: 06.11.2011 | კომენტარი (0)