მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » უხა
18:23
უხა


უხა

 

მასალა:

თევზი (სკუმბრია) 500გრ.

წყალი 3ლ.

სტაფილო 3ც.

კარტოფილი 5–6ც.

ხახვი 2 თავი

ოხრახუშის ძირები, დაფნის ფოთოლი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წყალი ავადუღოთ, ჩავაწყოთ ოხრახუშის ძირები, მრგვალად დაჭრილი სტაფილო, ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ხახვი, როდესაც წამოდუღდება ჩავაწყოთ მრგვალად დაჭრილი კარტოფილი, კვლავ წამოვადუღოთ, შემდეგ ჩავაწყოთ დაფნის ფოთოლი, საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი თევზი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და ვხარშოთ მომზადებამდე. (სურვილისამებრ შეგვიძლია უხას დავამატოთ კარაქი და მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში).

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3611 | დაამატა: natia | ტეგები: უხა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: