მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1355
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » უხა
18:18
უხა


უხა

 

მასალა:

თევზი (ორაგული) 500გრ.

კარტოფილი 5ც.

ხახვი 1–2 თავი

სტაფილო 1ც.

ბრინჯი 0,5 ჭიქა

კიტრის მწნილი 2ც.

დაფნის ფოთოლი 2ც.

კამა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და ვხარშოთ 20–30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ ამოვიღოთ თევზი ბულიონიდან, ბულიონი გავფილტროთ, დავამატოთ ბრინჯი და თითქმის მზად რომ იქნება  დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი, წვრილად დაჭრილი სტაფილო, 15–20 წუთის შემდეგ დავამატოთ თევზი (მოხარშულ თევზს ძვალი გამოვაცალოთ), კუბიკებად დაჭრილი კიტრის მწნილი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ჩავაგდოთ დაფნის ფოთოლი და ვხარშოთ მომზადებამდე. ხარშვის ბოლოს დავამატოთ კარაქი გემოვნებით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2693 | დაამატა: natia | ტეგები: უხა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: