მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » ზარმაცი ფლავი ხორცის ფარშით და ისპანახით
14:21
ზარმაცი ფლავი ხორცის ფარშით და ისპანახით


ზარმაცი ფლავი ხორცის ფარშით და ისპანახით

 

მასალა:

ცხვრის ან საქონლის ხორცის ფარში 300გრ.

ისპანახი 500გრ.

ბრინჯი 1,5 ჭიქა

ნაღები 200გრ.

ხახვი 1 თავი

მცენარეული ზეთი

ხმელი ქინძი, წიწაკა და  მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ისპანახი, მოვწალოთ და გავატაროთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ ხორცის ფარში, გატარებული ისპანახი და ვთუშოთ 5–10 წუთი, შემდეგ მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დანის წვერით მუსკატის კაკალი, დავაყაროთ თავზე ბრინჯი, დავასხათ ნაღები და 200–400მლ. წყალი (წყალი იმის მიხედვით თუ რამდენი ბრინჯი გამოვიყენეთ) ვთუშოთ თავდახურულად სანამ წყალს მთლიანად არ ჩაიშრობს.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1429 | დაამატა: natia | ტეგები: ზარმაცი ფლავი ხორცის ფარშით და ისპა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: