მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ვაშლის ალადები
21:57
ვაშლის ალადები


ვაშლის ალადები

 

მასალა:

ვაშლი 5 ც.

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 10გრ.

მცენარეული ზეთი  1/2 ჭიქა

შაქარი 3 ს/კ.

მარილი ცოტა.

მომზადება:

ვაშლი გამოვაცხოთ (აირღუმელში) და გავხეხოთ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, საფუარი, შაქარი, მარილი, 2 ს/კ. ზეთი და მოვამზადოთ ალადის ცომი. გავაჩეროთ თბილ ადგილზე 1 საათი, შემდეგ პატარა რგოლებად მოვათავსოთ ცხიმდასხმულ ტაფაზე და შვწვათ ორივე მხრიდან. მომზადების შემდეგ მოვასხათ თაფლი.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2054 | დაამატა: natia | ტეგები: ვაშლის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: