მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 14 » ვარენკები კომბოსტოთი და სოკოთი
16:55
ვარენკები კომბოსტოთი და სოკოთი


ვარენკები კომბოსტოთი და სოკოთი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

ზეთი 5 ს/კ.

წყალი 1 ჭიქა

სოკო (ქამა) 150გრ.

ხახვი 1 თავი

კომბოსტო 300გრ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სოკო მოვხარშოთ, დავჭრათ კუბიკებად. კომბოსტო და ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ ბოსტნეული შევუროთ სოკოს, დავამატოთ მარილი და კარგად ავურიოთ. ფქვლისგან და წყლისგან მოვზილოთ ცომი, გავაბრტყელოთ და ამოვჭრათ რგოლები (ჭიქით ან ფორმით), თითოეული რგოლის ცენტრში მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, ცომის გვერდები შევაერთოთ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში. მოხარშვის შემდეგ დავაწყოთ სალათის ფოთლებზე.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1417 | დაამატა: natia | ტეგები: ვარენკები კომბოსტოთი და სოკოთი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: