მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ცხარე ქათმის ბარკლები
19:01
ცხარე ქათმის ბარკლები


ცხარე ქათმის ბარკლები

 

მასალა:

ქათმის ბარკალი 12ც.

ლიმონის წვენი 50მლ.

ცხარე წიწაკა (ჩილი) 1 ჩ/კ.

ზეთი 100მლ.

მარილი გემოვნებით

მომზადება:

ზეთი გავაცხელოთ საშუალო ზომის ქვაბში, ცხელ ზეთში ჩავასხათ ლიმონის წვენი და ავურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე, დავამატოთ ცხარე წიწაკა, მარილი, ავადუღოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. ქათმის ბარკლები გავრეცხოთ, დავაწყოთ სასურველ ჭურჭელზე. თითოეული ბარკალი ამოვავლოთ ზეთიან–ლიმონიან მასაში და დავაწყოთ გისოსზე (რეშოტკაზე), ხოლო გისოსი მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, ფორმა შევდგათ 200*  ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში, ვაცხოთ 30 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1707 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხარე ქათმის ბარკლები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: