მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » წიწიბურას ქაში
22:24
წიწიბურას ქაში


წიწიბურას ქაში

 

მასალა:

წიწიბურა (გრეჩიხა) 1 ჭიქა

კარაქი 40გრ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წიწიბურას დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ თუ ზედმეტი წყალი დარჩა გადავწუროთ. წიწიბურას დავამატოთ მარილი, კარაქი და კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ გაზქურაზე 5 წუთი და გადმოვდგათ. შეგვიძლია სუფრაზე გატანის წინ დავადოთ კარაქის ნაჭერი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3570 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწიბურას ქაში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: