მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 17 » წიწიბურა ბოსტნეულით
14:54
წიწიბურა ბოსტნეულით


წიწიბურა ბოსტნეულით

 

მასალა:

წიწიბურა (გრეჩიხა) 1 ჭიქა

ყვავილოვანი კომბოსტო 300გრ.

პარკი ლობიო 300გრ.

მწვანე ბარდა 1/2 ქილა

ხახვი 1 თავი

სტაფილო 1ც.

ტომატ–პასტა 2 ს/კ.

მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

წიწიბურა მოვხარშოთ მარილიან წყალში (წყალი თუ ბოლომდე არ ჩაიშრო გადავასხათ). ყვავილოვანი კომბოსტო და პარკი ლობიო მოვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში მარილიან წყალში. სტაფილო და ხახვი გავასუფთავოთ, ხახვი დავჭრათ კუბიკებად, სტაფილო გავხეხოთ. შევწვათ ზეთში სტაფილო, ხახვი, ყვავილოვანი კომბოსტო, ლობიო, 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული წიწიბურა, მწვანე ბარდა, ტომატ–პასტა, ავურიოთ და ცოტახანი ვთუშოთ თავდახურულ მდგომარეობაში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1988 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწიბურა ბოსტნეულით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: