მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 13 » წითელი ლობიო ლორით
15:12
წითელი ლობიო ლორით


წითელი ლობიო ლორით

 

მასალა:

წითელი ლობიო 500გრ.

ლორი 300გრ.

ხახვი 3 თავი

მზესუმზირის ზეთი 2 /.

ნიორი 3 კბილი

ქინძი 50გრ.

ქონდარი, რეჰანი 4–5 ძირი

წითელი დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიო გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავამატოთ ლორი (მთლიანი), დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ ლობიო. ხარშვის პროცესში 2–3 ჯერ დავამატოთ 1/3 ჭიქა ცივი წყალი. როცა ლობიო მოიხარშება წყალი გადავწუროთ, ლორი ამოვიღოთ ქვაბიდან და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. მოხარშულ ლობიოს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი და ზეთში შემწვარი ხახვი, დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, დაჭრილი ლორი, კარგად ავურიოთ და გავიტანოთ სუფრაზე. (გავაფორმოთ მწვანილით).

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2421 | დაამატა: natia | ტეგები: წითელი ლობიო ლორით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: