მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 18
სტუმარი: 18
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 3 » თევზის კატლეტი
18:20
თევზის კატლეტი


თევზის კატლეტი

 

მასალა:

თევზი საიარა (ზეთოვანი) 1 ქილა

მოხარშული ბრინჯი 100გრ.

მოხარშული კარტოფილი 3ც.

კვერცხი 1ც.

პურის ფქვილი კატლეტის ამოსავლებად

ზეთი შესაწვავად

ხმელი სუნელები (ქინძი და სხვა), პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

მოხარშული ბრინჯი, კარტოფილი და თევზი საიარა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შემდეგ ფარშს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, სუნელები, დავამატოთ კვერცხი და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ კატლეტები, ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ ლიმონით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1829 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზის კატლეტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: