მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » თევზი პომიდვრის და ზეთისხილის სოუსით
15:05
თევზი პომიდვრის და ზეთისხილის სოუსით


თევზი პომიდვრის და ზეთისხილის სოუსით

 

 

მასალა:

თევზის ფილე (ორაგულის ან სხვა) 500გრ.

პომიდორი 300გრ.

ხახვი 150გრ.

ზეთისხილი 50გრ.

კვერცხი 1ც.

პურის ფქვილი თევზის ამოსავლებად

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

მწვანილი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა კარგად ავურიოთ, ათვქეფილ კვერცხში ამოვავლოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი თევზის ფილის ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ 5 წუთი, 5 წუთის შემდეგ დავამატოთ მრგვალად დაჭრილი ზეთისხილი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, ამოვურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. თეფშზე დავაწყოთ თევზი და მოვასხათ მომზადებული სოუსი. გავაფორმოთ მწვანილით და ზეთისხილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1389 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი პომიდვრის და ზეთისხილის სოუსი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: