მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » თევზი მოთუშული ბოსტნეულით
22:15
თევზი მოთუშული ბოსტნეულით


თევზი მოთუშული ბოსტნეულით

 

მასალა:

თევზი ხეკი 1ც.

სტაფილო 1ც.

ხახვი 1 თავი

არაჟანი 2–3 ს/კ.

ტომატ–პასტა 2–3 ს/კ.

მარილი გემოვნებით

პურის ფქვილი ამოსავლებად.

მომზადება:

თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ თევზის ნაჭრები ამოვავლოთ პურის ფქვილში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. ხახვი დავჭრათ და მოვთუშოთ ზეთში, დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, ვთუშოთ 2–3 წუთი, შემდეგ დავამატოთ მარილი, ტომატ–პასტა, არაჟანი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ 5 წუთი. მომზადებული სოუსი მოვასხათ შემწვარ ზეთს და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1657 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი მოთუშული ბოსტნეულით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: