მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 3 » თევზი კიევურად
18:34
თევზი კიევურად


თევზი კიევურად

 

მასალა:

თევზის ფილე 800გრ.

კარტოფილი 10–15ც.

არაჟანი 15–20ს/კ.

ყველი 25–35გრ.

კვერცხი 5ც.

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, გავასუფთავოდ,  დავჭრათ მრგვალად და შევწვათ ზეთში. შემწვარი თევზე მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თევზზე მოვაწყოთ შემწვარი კარტოფილი, ხოლო კარტოფილზე მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, მოვასხათ ცოტა ზეთი და ჩავახალოთ კვერცხი ისე, რომ ყვითრი (გული) იყოს მთელი, შევდგათ აირღუმელში და როდესაც ყველი შეიბრაწება გამოვიღოთ აირღუმელიდან. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ ბულგარული წიწაკის ნაჭრებით და მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1523 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი კიევურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: