მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 1 » თევზი და კრევეტები ხის ჩხირზე
15:11
თევზი და კრევეტები ხის ჩხირზე


თევზი და კრევეტები ხის ჩხირზე

 

მასალა:

თევზის ფილე (ვარდისფერი ორაგული) 200გრ.

გასუფთავებული მოხარშული კრევეტები 100გრ.

კვერცხი 1ც.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ან პურის ფქვილი ამოსავლებად.

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

ლიმონის წვენი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზის ფილე დავჭრათ პატარა ზომის კუბიკებად. კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი და ამოვავლოთ თევზის ფილის ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ ორცხობილაში (სუხარში) და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. ხის ჩხირზე ავაცვათ ჯერ შემწვარი თევზის ნაჭერი შემდეგ მოხარშული კრევეტი, ასე გავიმეოროთ რამოდენიმეჯერ. მოვასხათ ლიმონის წვენი და გავაფორმოთ ლიმონით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1690 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი და კრევეტები ხის ჩხირზე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: