მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 17 » თევზი ბერძნულად
14:45
თევზი ბერძნულად


თევზი ბერძნულად

 

მასალა:

თევზის ფილე (ნებისმიერი) 500გრ.

მოხარშული კვერცხი 2ც.

პომიდორი 3ც.

ხახვი 2 თავი

ნიორი 3 კბილი

გახეხილი ყველი 150გრ.

მაიონეზი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ზეთში ფქვილის გარეშე. ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში. მოხარშული კვერცხი დავჭრათ მრგვალად, პომიდორი დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დანაყილი ნიორი. თევზი მოვათავსოთ ფორმაში, შემდეგ პომიდორი ნივრით, შემდეგ ხახვი და კვერცხი და მოვასხათ მაიონეზი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2456 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი ბერძნულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: