მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 3 » თევზი ბეკონით
18:28
თევზი ბეკონით


თევზი ბეკონით

 

მასალა:

თევზის ფილე 600გრ.

ბეკონი 200გრ.

ყველი 200გრ.

ხახვი 3 თავი

მაიონეზი 150გრ.

მოხარშული კარტოფილი (მთლიანი)1კგ.

ლიმონის წვენი, ქინძი, კამა, ხმელი სუნელები (ქინძი და სხვა), პილპილი და მარილი გემოვნებით.

პომიდორი გასაფორმებლად

მომზადება:

გამოსაცხობ ფორმაზე მოვაწყოთ ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი, წავუსვათ მაიონეზის ნახევარი. თევზის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ სუნელები, მარილი, პილპილი, მოვაწუწოთ ლიმონის წვენი და თევზი მოვათავსოთ მაიონეზის ზემოდან, თევზზე მოვათავსოთ პატარა ნაჭრებად დაჭრილი ბეკონი, ფორმის კიდეებზე დავაწყოთ მოხარშული კარტოფილი, წავუსვათ მაიონეზი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და შევდგათ აირღუმელში 30–40 წუთით. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ პომიდორით და მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1541 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი ბეკონით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: