მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1335
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 29 » ტორტი ბერძნული სნიკერსი
15:53
ტორტი ბერძნული სნიკერსი


ტორტი ბერძნული სნიკერსი

 

მასალა:

ფირფიტა:

კვერცხი 3ც.

შაქარი 1 ს/კ.

არაჟანი 3 ს/კ.

სოდა 1 ჩ/კ. ათქვეფილი 1 ს/კ. ძმრით.

მარგარინი 150გრ.

კაკაო 3 ს/კ.

პურის ფქვილი 1.5 ჭიქა

 

შიგთავსი:

ყავისფერი ორცხობილა (კრეკერი) 2 პაჩკა

მოხარშული სგუშონი 500გრ.

კარაქი 200გრ.

ნიგოზი 300გრ.

შაქრის პუდრა გასაფორმებლად.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად მიქსერით, დავამატოთ გამდნარი მარგარინი, კაკაო, არაჟანი, ფქვილი, სოდა–ძმრით და კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით. მომზადებული ცომისგან გამოვაცხოთ 2 ფირფიტა ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე. კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, დაფხვნილი ორცხობილა (კრეკერი), სგუშონი და კვლავ ავთქვიფოთ მიქსერით. მომზადებული შიგთავსი მოვათავსოთ გამომცხვარ ფირფიტაზე, შემდეგ დავაფაროთ მეორე ფირფიტა და თავზე მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 2644 | დაამატა: natia | ტეგები: ტორტი ბერძნული სნიკერსი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: