სპაგეთი ქათმის
ღვიძლით
მასალა:
მაკარონი (სპაგეტი) 100გრ.
ქათმის ღვიძლი 500გრ.
ნაღები 1 ჭიქა
მდოგვი (გარციცა) 1 ს/კ.
ხახვი 1 თავი
ნიორი 2 კბილი
მწვანილი და მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად.
მომზადება:
მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში,
გადავავლოთ ცივი წყალი და მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში. ხახვი და ნიორი დავჭრათ
წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქათმის ღვიძლი, ვთუშოთ 5
წუთი. ნაღებს დავამატოთ მდოგვი, დაჭრილი მწვანილი, მოვაყაროთ მარილი, ავურიოთ,
მოვასხათ შემწვარ ქათმის ღვიძლს და ვთუშოთ 10 წუთი. შემდეგ მოვათავსოთ მოხარშულ
მაკარონზე.
|