მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 16 » სპაგეთი ქათმის ღვიძლით
17:29
სპაგეთი ქათმის ღვიძლით


სპაგეთი ქათმის ღვიძლით

 

მასალა:

მაკარონი (სპაგეტი) 100გრ.

ქათმის ღვიძლი 500გრ.

ნაღები 1 ჭიქა

მდოგვი (გარციცა) 1 ს/კ.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 2 კბილი

მწვანილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავავლოთ ცივი წყალი და მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში. ხახვი და ნიორი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქათმის ღვიძლი, ვთუშოთ 5 წუთი. ნაღებს დავამატოთ მდოგვი, დაჭრილი მწვანილი, მოვაყაროთ მარილი, ავურიოთ, მოვასხათ შემწვარ ქათმის ღვიძლს და ვთუშოთ 10 წუთი. შემდეგ მოვათავსოთ მოხარშულ მაკარონზე.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1668 | დაამატა: natia | ტეგები: სპაგეთი ქათმის ღვიძლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: